Gospodarne Szczęście
czwartek, 16 lipca 2015

Chleb na zakwasie z San Francisco

›
Czasem piekąc chleb dostajemy coś czego nie planowaliśmy, ale to właśnie to czego potrzebowaliśmy. To był chłodny dzień, kiedy w końcu po ...
1 komentarz:
czwartek, 1 stycznia 2015

Chleb radzieckiego żołnierza,

›
Chleb żytni, wilgotny, pełen smaku z tym czymś ... ... metoda trójfazowa daje szczególny smak, ale i szczególną przyjemność w robi...
2 komentarze:
czwartek, 16 października 2014

Światowy Dzień Chleba 2014 ... New York Deli Rye.

›
Pieczenie chleba to coś niezwykłego. Nawet, gdy jest elementem codzienności, aromat domowego pieczywa, chrupkość skórki, smak miążs...
3 komentarze:
poniedziałek, 30 czerwca 2014

Chleb ze słonecznikiem.

›
Ostatnio wzięło mnie na słonecznik. Uprażony, słodkawy, oleisty jest wybornym dodatkiem w miąższu chleba. Doskonale pasuje do pieczywa z m...
środa, 18 czerwca 2014

Płaski chlebek pełen smaków i możliwości.

›
Idealny na piknik ... Idealny na czas pracy na działce ... Idealny do lunchboxu ... Idealny tak po prostu :) Z oliwkami i roz...
piątek, 13 czerwca 2014

Chleb Kasi, czyli Tilianary Chleb Codzienny.

›
Choć ten chleb prezentowałam czas jakiś temu na mojej Kuchni Szczęścia, muszę i tutaj, w piekarniczym zakątku, zapisać recepturę, która ur...
1 komentarz:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

Chlebowy Duet

  • Gospodarna narzeczona
  • Tilianara
Obsługiwane przez usługę Blogger.